13.05.2009

Misyon Vizyon

Bu blog'da Deniz ve Engin olarak dışarıda yediğimiz yemekler ve ek olarak mekanlar hakkındaki görüşlerimizi yazacağız. Dışarıda, güzel bir yerde güzel bir yemek yemeğe düşkünüz ve haftada yaklaşık 8-10 kere dışarıda yemek yiyoruz, o yüzden kapsamlı olacağını tahmin ediyoruz. Başlangıçta Bilkent, Park Caddesi ve birkaç alışveriş merkezi ile başlarız herhalde, en çok o taraflarda oluyoruz çünkü. Zamanla kapsama alanı çok daha genişler.

Blog'da gitmediğimiz hiçbir mekan, yemediğimiz hiçbir yemek olmayacak ve kendi çektiğimiz fotoğrafları koyacağız, yani mutlaka kişisel tecrübeden geçecek, böylece daha samimi bir blog olacağını düşünüyorum. Ayrıca sadece yediğimiz güzel yemekleri koyacağız, bir yemek eleştiri sitesi olmayacak, böylece sitede gördüğünüz bütün yemekleri büyük ihtimal seveceğinizi düşünebilirsiniz.

4 yorum:

merve dedi ki...

yemek yemege duskun bir ankarali olarak gordugum en mukemmel blog sizleri kutlarım

Deniz dedi ki...

Blog'un ilk yorumu sizden geldi, çok teşekkürler. Ek olarak her yemek yemeğe düşkün Ankaralının tavsiyelerine açığız ;)

oburcan dedi ki...

Hayırlı olsun,takip ediyorum...

GOSEN dedi ki...

hani hani "Dostlar Mantı" hanii ?
fotoraf gönderip ağız sulandırmayı biliosun.. bekliorm yazısını, altına "hastasıyız" yazıcam :)

 

Bu sitedeki yazı ve fotoğraflar blogger.com'u da kapsayan United States Digital Millenium Copyright Act ile korunmaktadır, kaynak gösterilmeden başka bir sitede yayınlanması halinde yazarlar ilgili sitenin servis sağlayıcısına başvurabilirler. Yazı ve resimleri kaynak gösterip kullanmanızdan ise memnuniyet duyarız, reklamımız olur.

The copyright to the image used in blog banner is owned by Steve Hamilton.